Thermische rollen

Bent u op zoek naar thermische papierrollen voor uw printer of uw kassasysteem? Bij UCL kunt u terecht voor gecertificeerde thermische rollen die gemaakt worden van hoogwaardige kwaliteit 55 en 75 grams papier. Deze rollen kunt u gebruiken op alle kassa’s, printers en afrekensystemen die werken met een thermische printkop.

Wanneer u thermische papierrollen gaat bestellen, is het van belang dat u de juiste maat weet. Wij hebben de meest voorkomende kassa- en printerrollen op voorraad. Weet u niet zeker welke maat u nodig heeft? Neem dan contact met ons op. Wij helpen u graag verder. Ook voor papierrollen in een speciale maat of met een speciale lengte kunnen wij u van dienst zijn.
Het voordeel van de thermische rollen van UCL is dat het gecertificeerde papier garant staat voor een correcte werking in uw printer. U vermijdt er bovendien problemen mee aangaande de garantie op uw apparatuur.

Heeft u interesse in extra promotie voor uw bedrijf? Kies er dan voor om uw bedrijfslogo of bedrijfsnaam op uw kassarollen te laten drukken. Vanaf 1000 rollen bieden wij deze service aan tegen zeer scherpe prijzen!

Bisphenol safe papierrollen 80x80x12 met doos