Etiketten en kaartjes op rol

Ons uitgebreide assortiment voorziet in zowel blanco als bedrukte etiketten en kaartjes. U kunt deze gebruiken op uw producten, maar ook op kantoor, zoals op ordners, dossiers of presentatieringbanden.

Ook voor extra opvallende etiketten met één kleur of in full colour kunt u bij UCL terecht. Onze etiketten zijn verkrijgbaar in verschillende soorten en maten. U kunt kiezen uit diverse soorten materialen en grammages.

Kaartjes op rol van UCL in verschillende kleuren

Waar moet u op letten bij de keuze voor etiketten of kaartjes op rol?

Allereerst is het belangrijk om te bepalen waarvoor u de etiketten gaat gebruiken. Stel uzelf de volgende vragen:

  • Mag het een mat-wit etiket zijn of moet het etiket een mooie uitstraling hebben en kiest u daarom voor een glansafwerking?
  • Wilt u een logo op het etiket en/of tekst?
  • Moeten de etiketten of de kaartjes op rol bestand zijn tegen de weersinvloeden zoals regen of zonlicht?
  • Op welke ondergrond worden de etiketten geplakt?
  • Wordt het etiket slechts kort gebruikt of moet het een langere levensduur hebben?

De antwoorden op deze vragen helpen u bij het bestellen van etiketten of kaartjes op rol. Vanzelfsprekend adviseren wij u graag bij het maken van de juiste keuze.

Etiketten in kleur en blanco

Blanco witte etiketten met korte levensduur

Bijvoorbeeld voor het gebruik op groente of als adresetiketten. Deze etiketten zijn gemaakt van thermisch-direct-papier dat reageert op de warmte van de printkop, waardoor er geen Thermal Transfer lint benodigd is.

Etiketten of kaartjes met lange levensduur

Deze etiketten of kaartjes worden vervaardigd van papier of kunststof. Dit kan wit papier of gekleurd papier zijn. Voor kunststof etiketten of kunststof kaartjes, waaronder polyester, polypropyleen of vinyl is het van belang dat de temperatuur van de printkop goed afgesteld is. Bij het printen van deze etiketten of kaartjes heeft u een Thermal Transfer lint nodig, eveneens bij UCL verkrijgbaar. Een Thermal Transfer lint staat ook wel bekend onder de naam folie of carbonlint.

Diverse etiketten

UCL heeft diverse etiketten uit voorraad leverbaar, waaronder:
Compatible:

  • Dymo etiketten
  • Zebra etiketten
  • Verzendetiketten